Groepsopleidingen voor teamgerichte ondernemers

De groepsopleidingen van cool down level up zijn je op het lijf geschreven als je:

  • onderneemt vanuit het hart en met een open blik
  • graag bijleert op een toffe, niets-moet-alles-mag manier
  • deelnemen verrijkender vindt dan winnen (al is winnen ook leuk 😁)
  • even hard wil groeien in je cijfers als in je soft skills.

Welk stukje van je business heeft dringend je liefde nodig?

Haal alles uit je communicatie

( 1 dag )

Leer efficiënt en effectief communiceren . In deze opleiding gaat het eens niet over verkopen, maar over communicatie in het algemeen. Denk aan delegeren, coördineren, samenwerken … Ontdek je eigen communicatiekracht en claim je plek in elk gesprek.

Onderneem vanuit je kernkwaliteiten

( 1 dag + 1/2 dag terugkomdag )

Ontdek waar je van nature sterk in bent: je kernkwaliteiten. Leer je eigen gedrag te interpreteren én dat van de mensen met wie je samenwerkt en leeft. Waarom botst het soms en hoe laat je het (weer) klinken? We duiken samen in deze boeiende materie.

Beheers elk verkoopgesprek

( 3 dagen )

Leer alles over het koopproces en relationeel verkopen. Hoe je zo’n verkoopgesprek opbouwt en de touwtjes stevig in handen houdt. Maar vooral: hoe je dat doet terwijl jij 100% jezelf blijft. Weten hoe je elke deal moeiteloos binnenhaalt op jóuw manier?

Giet je aanbod in pakketten

( 2 dagen )

Leer je eigen aanbod in winstgevende pakketten gieten. Geen saaie cijfertjes of moeilijk rekenwerk. Alles wordt begrijpelijk uitgelegd en je krijgt individuele begeleiding om je pakketten aantrekkelijk vorm te geven zónder in je vel te snijden.

Liever eens snuisteren bij onze individuele opleidingen?

Karin, financieel expert

… runt al een meer dan een kwarteeuw haar eigen boekhoudkantoor, met succes. Haar jarenlange ondernemerskennis en knowhow gebruikt ze graag om anderen te begeleiden en vooruit te helpen.
Nee, zij is geen gewone accountant.

Als financieel expert en mentor durft Karin ook de kansen en bedreigingen van het ondernemen uit te lichten. Haar aanpak is no-nonsense en gevaarlijk to-the-point.

Krist, soft skills trainer

… komt uit en nest van hardwerkende zelfstandigen. Daarnaast heeft hij verschillende sales- en managementfuncties bekleed bij nationale en internationale bedrijven. Hij put uit eigen ervaring – waaronder 15 jaar als coach – en de gedegen kennis die hij heeft opgedaan uit verschillende opleidingen.

Krist gaat tot op de bodem om uit te zoeken wat er precies schuilt achter iedere vraag. Hij is ervan overtuigd dat je elk antwoord binnenin jezelf draagt.

Profiteer van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30%!

De Vlaamse Overheid geeft kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen graag een financieel duwtje in de rug via de KMO-portefeuille. Ook wij zijn geregistreerd dienstverlener. Profiteer ervan en vraag zo snel mogelijk jouw 30% subsidie aan! Volg dit stappenplan, ’t is poepsimpel en ’t gaat supersnel. Gebruik dit nummer bij je aanvraag: DV.O240141.