Individuele opleidingen voor ondernemers ‘on a mission’

De individuele opleidingen van cool down level up zijn geknipt voor jou, als je:

  • onderneemt vanuit het hart en met een open blik
  • graag bijleert op een intensieve en gefocuste manier
  • de tijd rijp genoeg vindt om te knallen met je zaak
  • even hard wil groeien in je cijfers als in je soft skills .

Waar werken we samen naartoe?

Jouw financieel masterplan

( ½ dag )

Laat eerst je huidige cijfers doorlichten door Karin , onze financieel expert. Bespreek daarna samen jouw dromen en groeikansen. Stap na de 1-op-1 sessies buiten met een op maat gemaakt financieel plan en concrete stappen om next level te groeien met je business op een haalbare manier.

Jouw profielbepaling

( ½ dag )

Nadat jij de online vragenlijst thuis op je gemak hebt ingevuld, volgt een deskundige profielbepaling door onze soft skills trainer, Krist . Tijdens een 1-op-1 coaching (1/2 dag) krijg je een totaalbeeld van wie je bent en waar je naartoe wil . Samen met Krist plan je jouw eerste stap naar meer (werk)geluk .

Liever eens snuisteren bij onze groepsopleidingen?

Karin, financieel expert

… runt al een meer dan een kwarteeuw haar eigen boekhoudkantoor, met succes. Haar jarenlange ondernemerskennis en knowhow gebruikt ze graag om anderen te begeleiden en vooruit te helpen.
Nee, zij is geen gewone accountant.

Als financieel expert en mentor durft Karin ook de kansen en bedreigingen van het ondernemen uit te lichten. Haar aanpak is no-nonsense en gevaarlijk to-the-point.

Krist, soft skills trainer

… komt uit en nest van hardwerkende zelfstandigen. Daarnaast heeft hij verschillende sales- en managementfuncties bekleed bij nationale en internationale bedrijven. Hij put uit eigen ervaring – waaronder 15 jaar als coach – en de gedegen kennis die hij heeft opgedaan uit verschillende opleidingen.

Krist gaat tot op de bodem om uit te zoeken wat er precies schuilt achter iedere vraag. Hij is ervan overtuigd dat je elk antwoord binnenin jezelf draagt.

Profiteer van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30%!

De Vlaamse Overheid geeft kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen graag een financieel duwtje in de rug via de KMO-portefeuille. Ook wij zijn geregistreerd dienstverlener. Profiteer ervan en vraag zo snel mogelijk jouw 30% subsidie aan! Volg dit stappenplan, ’t is poepsimpel en ’t gaat supersnel. Gebruik dit nummer bij je aanvraag: DV.O240141.