Ondernemersopleidingen gezocht?
Check hier onze trajecten!

Volg ineens een traject met verschillende ondernemersopleidingen en groei op álle fronten

Een straffe cocktail van je soft skills én je cijfers op 3 fronten tegelijk

De cool down level up TRAJECTEN bieden een straffe cocktail van ondernemersopleidingen over je soft skills en je cijfers. En dat op 3 fronten tegelijk: leiderschap, organisatie en verkoop.

Door die unieke (ja, toch) kruisbestuiving:

 • zet jij vastberaden stappen richting duurzame oplossingen.
 • pas je alle knowhow die je hier oppikt effectief toe in je bedrijf.
 • blijf je ongelimiteerd groeien, ook hierna.


Voor ieder wat wils, in elke fase van je ondernemerschap. Kies je voor CHANGE, PROGRESS of ga je toch voor de MAKE-OVER?

Of eerst de vinger op de zere plek leggen? 🤕

Ontdek hier de groeitrajecten van cool down level up

Zoveel tijd, geld en energie… Is dit nog normaal? 😓

Je bent er ooit aan begonnen met tonnen ambitie en hoge
verwachtingen
. Jij zou zelfstandig worden, een gouden zaak
runnen, je eigen uren en klanten kiezen. Ha!

Maar wat blijkt nu?

 • Je hebt geen vat op je klanten, je uren nóch je centen.
 • Je haalt maar weinig voldoening uit je dagen.
 • Je ligt wakker van “ondernemen”. Is dit nog normaal?

Ja en nee. Ja, omdat je als ondernemer nu eenmaal voor een pak uitdagingen tegelijk staat. Nee, want piekeren helpt je hoegenaamd NIKS vooruit.

Dus: tijd voor actie! 💪

In een cool down level up TRAJECT krijg je helder inzicht in jezelf, je klanten en je zaak. Met de aangereikte kennis & tools (op maat!) groei jij op álle fronten richting meer balans en plezier.

Hoe klinkt dat?

Krist, soft skills trainer

… komt uit en nest van hardwerkende zelfstandigen. Daarnaast heeft hij verschillende sales- en managementfuncties bekleed bij nationale en internationale bedrijven. Hij put uit eigen ervaring – waaronder 15 jaar als coach – en de gedegen kennis die hij heeft opgedaan uit verschillende opleidingen.

Krist gaat tot op de bodem om uit te zoeken wat er precies schuilt achter iedere vraag. Hij is ervan overtuigd dat je elk antwoord binnenin jezelf draagt.

Karin, financieel expert

… runt al een meer dan een kwarteeuw haar eigen boekhoudkantoor, met succes. Haar jarenlange ondernemerskennis en knowhow gebruikt ze graag om anderen te begeleiden en vooruit te helpen.
Nee, zij is geen gewone accountant.

Als financieel expert en mentor durft Karin ook de kansen en bedreigingen van het ondernemen uit te lichten. Haar aanpak is no-nonsense en gevaarlijk to-the-point.

Op 1 poot blijft je ondernemersstoel niet staan. Op 2 ook niet. Op deze 3 sta je stabiel: leiderschap, organisatie en verkoop.

Voel je dat evenwicht? Aha, dán kan je gezond groeien.

Cool down level up ondernemersopleidingen
Welk TRAJECT past het best bij jou?

Kies je één van deze trajecten, dan doe je sowieso je voordeel.

Maar je kan ook elke opleiding apart volgen.

💡Klik op de links om alle details te ontdekken.

INITIATE CHANGE
2,5 dagen groepstraining
MAKE PROGRESS
7,5 dagen groepstraining
CHOOSE MAKE-OVER
7,5 dagen groepstraining
+ 2 halve dagen
1-op-1 coaching
1 x ‘The Wave’ ticket

Onderneem vanuit je kernkwaliteiten
Haal alles uit je communicatie

Bonus: CDLU Party


Waarde: € 1.650,-
Lanceringsprijs: € 1.425,-
Na KMOP: € 997,50

Jouw voordeel: 225,-
– 2 x ‘The Wave’ ticket

– Onderneem vanuit je kernkwaliteiten
– Haal alles uit je communicatie
Giet je aanbod in pakketten
Beheers elk verkoopgesprek


– Bonus 1: CDLU Party
– Bonus 2: Ballonvaart


Waarde: 4.545,-
Lanceringsprijs: 3.825,-

Na KMOP: € 2.677,50

Jouw voordeel: 720,-
– 4 x ‘The Wave’ ticket

– Onderneem vanuit je kernkwaliteiten
– Haal alles uit je communicatie
– Giet je aanbod in pakketten
– Beheers elk verkoopgesprek
Jouw profielbepaling (1-op-1)
Jouw financieel masterplan (1-op-1)


– Bonus 1: CDLU Party
– Bonus 2: Ballonvaart
– Bonus 3: Extra Wavebeurt

Waarde: 8.360,-
Lanceringsprijs: 6.425,-

Na KMOP: € 4.497,50

Jouw voordeel: 1.935,-
Let’s go via KMOP!
Ik groei zonder KMOP
Let’s go via KMOP!
Ik groei zonder KMOP
Let’s go via KMOP!
Ik groei zonder KMOP
Het CHANGE traject is ideaal voor elke ondernemer die blijvende verandering wil initiëren. Deze groepsopleidingen beantwoorden fundamentele vragen waar we allemaal mee worstelen: Hoe onderneem ik dichter bij mezelf én in relatie tot anderen?

Elke pijler van de ondernemersdriehoek komt in dit kleinste traject al aan bod. En jij haalt er belangrijke basisknowhow uit om op een gezonde manier van koers te veranderen met je bedrijf.
In het PROGRESS traject krijg je alles van de CHANGE, plus: we gaan dieper in op je aanbod en gieten je diensten & producten in verkoopbare pakketten.

Je leert ook om te gaan met elk type klant (zelfs de moeilijke, yes) en je leert op een prettige en succesvolle manier verkopen.

Na dit traject weet je exact hoe je jouw bedrijf op volle toeren laat draaien én laat doorgroeien.
Het MAKE-OVER traject is de full-option, zoals je ziet. Bovenop de PROGRESS krijg je van ons extra 1-op-1 begeleiding, op maat en ín je bedrijf.

De profielbepaling vertelt jou hoe jij specifiek voldoening haalt uit het ondernemen, nu en morgen. Bij jouw financieel masterplan schrijven we samen jouw businessdoelen uit en koppelen daaraan een heus financieel actieplan. Klaar voor jouw grote make-over.

Wat is ‘The Wave’?
Dat zijn boeiende avondtrainingen op unieke locaties waarin we hot ondernemerstopics tackelen (1x per maand).
Op het einde van zo’n avond schuiven we de voetjes gezellig onder tafel. Omdat sparren noodzakelijk is en netwerken cruciaal voor de groei van je bedrijf. En het is ook gewoon fun, akkoord? Lees er hier meer over.

De bonussen zijn stuk voor stuk plezante cadeautjes. Want ondernemen is ook ontspannen, jezelf verwennen en vrije tijd gunnen. Jij wil je 100% smijten voor je bedrijf? Wel, dan verdien je dit!

En natuurlijk wordt iedere deelnemer ook automatisch lid van onze cool down level up Community en krijg je toegang tot onze Facebookgroep. Hier kan je sparren met en leren van elkaar, highs én lows delen of gewoon gezellig doen. Maar vooral #samengroeien. 🙌

Samengevat, dit haal jij uit onze ondernemersopleidingen:

 • Je krijgt duidelijk zicht op je groeipijnen en hoe je die ombuigt.
 • Je leert ondernemen op lange termijn en blijft groeien, nog lang hierna.
 • Je groeit op álle fronten tegelijk: leiderschap, verkoop en organisatie.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen, plezier en voldoening in je werk.
 • Je werkt naar een gezonde balans, zowel werk-privé als in je cijfers!

En jouw garantie?

Wij zorgen er persoonlijk voor dat je waar krijgt voor je geld. En méér!

Mocht je dat toch anders aanvoelen (wat wij sterk betwijfelen 😉), laat het ons weten bij de eerste koffiepauze op DAG 1. Dan vinden we een gepaste oplossing.

Wanneer?

Als het jou past. 😎 Echt!

Schrijf je in voor een traject en wij contacteren je om samen met de andere cursisten de meest geschikte data af te spreken voor de groepsopleidingen en de 1-op-1 coachings.

De data voor The Wave liggen wel al vast. Die vind je terug in onze kalender op de homepagina. Of klik gewoon hier.

Waar?

 • Alle groepsopleidingen en 1-op-1 coachings gaan door in onze kantoren in Westrem (Wetteren). Stel je gps in richting Westremdries 3. Relax, hier is ruime parking voorzien.
 • De avondtrainingen van The Wave gaan telkens door in een ander gezellig (en lekker) kader tussen Aalst en Gent. Je krijgt alle details op tijd van ons.

Good to know

 • We voorzien hand-outs bij elke groepsopleiding en 1-op-1 coaching. Die tellen als handige naslagwerken, zodat je nadien zelfstandig aan de slag kan.
 • Wij houden zelf van lekker eten en drinken. Dus de catering is bij elke opleiding picobello in orde. Heb je voedselallergieën? Eet je veggie of vegan? Laat het ons weten, dan houden wij daar rekening mee.

Veelgestelde vragen over onze ondernemersopleidingen

Zijn deze ondernemersopleidingen interessant voor eenmanszaken of vennootschappen?

Natuurlijk, voor iedereen! Want we hebben allemaal te maken met leiderschap, organisatie en verkoop. Ook als solo-ondernemer ben je leider van je bedrijf. We hebben allemaal iets te verkopen en we moeten het allemaal hebben van onze cijfers.

In onze ondernemersopleidingen houden wij rekening met alle soorten ondernemingen in elke mogelijke branche. De voorbeeldcases zijn afgestemd op zowel eenmanszaken als vennootschappen.

Kan ik ook 1 groepsopleiding apart volgen?

Ja, dat kan. Maar denk dan wel aan jouw ondernemersstoel en hoe die wankelt op 1 poot. Het is echt beter om te groeien op alle fronten tegelijk: leiderschap, organisatie en verkoop. Kennis van het ene versterkt het andere front.

Plus: een traject is ineens een pak goedkoper. En vergeet ook je medecursisten niet. Het is zeer waardevol om te kunnen leren van elkaar. Tijdens onze groepsopleidingen worden banden gesmeed. Door herkenning komt er verbinding en – wie weet – zelfs business?

Ik heb al zoveel ondernemerstrainingen gevolgd, waarom zijn deze zoveel beter?

Aha! De kracht van cool down level up zit echt in die straffe kenniscocktail, over je soft skills én je cijfers, uniek in Vlaanderen.

Krist en Karin zijn experten met meer dan 25 jaar ondernemerservaring. Ze zijn complementair, niet alleen als koppel, maar ook als businesspartners. Ze bekijken ondernemen vanuit hun eigen invalshoek en kruisbestuiven elkaars visie. Zo spring je veel verder.

Wat je hier misschien ook al hebt opgemerkt, is onze no-nonsense aanpak. Hier vind je geen hoogdravende woorden zonder daden. Wij huren geen prestigieuze zalen. Wij staan voor ondernemerstrainingen in een gezellig kader en willen jou ondersteunen vanuit onze jarenlange ervaring. Niets meer of minder.

Ondernemersopleidingen bij de vleet in Vlaanderen, o jawel!

Maar geen enkele werkt zo sterk op de soft skills én de cijfers als cool down level up.

Volg één van onze trajecten om blijvende CHANGE en/of PROGRESS te maken met je bedrijf. Of ga je ineens voor de MAKE-OVER die zorgt voor jouw ongeziene doorbraak?

Onmiddellijk na je inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail.
Yesss, je bent erbij! Hou je mailbox in de gaten voor alle verdere afspraken.
Tot gauw!
😍

Profiteer van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30%!

De Vlaamse Overheid geeft kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen graag een financieel duwtje in de rug via de KMO-portefeuille. Ook wij zijn geregistreerd dienstverlener.

Zodus, profiteer ervan en vraag zo snel mogelijk jouw 30% subsidie aan! Volg dit stappenplan, ’t is poepsimpel en ’t gaat supersnel. Gebruik dit nummer bij je aanvraag: DV.O240141.